De eerste 45 minuten waren echt teleurstellend.Beide teams gebruikten enorm veel energie, maar dit leidde nauwelijks tot kansen.Allen OGV creëerde op de 37e minuut een doelrijpe kans, wanneer Lembrechts voorzette van op links en Van Der Schoot de kans liet liggen om de 1-0 op het bord te zetten.Bij de aanvang van de 2e helft greep OGV Oelegem onmiddellijk bij de keel.'46 Lembrechts bedient Kenis die loeihard naar de kruising mikt, schitterende safevan Busschots.Het spel wordt nu uitsluitend op de speelhelft van Oelegem gespeeld.' 63 Hoekschop OGV, kopstoot Mertens likt de lat.' 67 zwaar shot van Ruud Leys suist net naast.OGV blijft geduldig voetballen op zoek naar dat ene gaatje.' 87 De pas ingevallen OGV belofte Birger De Swert recupereert een bal op hetmiddenveld,wriemelt zich voorbij 3 tegenstanders en plaats dan de bal enig mooi achter de te ver uit zijn doel staande Busschots.Meer dan verdiend 1-0 voor OGV.Op de '92 krijgt OGV spits Yves V D Schoot nog rood nadat hij nogal stevig doorgaat op doelman Busschots, die vervolgens V D Schoot molesteert en ook rood pakt.' 94 Leys bedient De Swert die alleen voor doel komt maar pal op de doelman schiet.' 95 Dropschot van uitblinker Leys sterft op het dak van de goal.OGV blijft mee op kop in 2e B dankzij een uistekende competitiestart die hen een 7op 9 oplevert.Volgende week wacht de moeilijke verplaatsing naar KSK Branddonk.[i]Verslag: Tjen Marien/OG Vorselaar/ThalsFM[/i]